Lebih Suka Shopping Melalui Whatsapp? Mesej Ke 016-812-5240 (Admin Teddy)! CLICK HERE
Cart 0

#BEAUTYBOOTCAMPKL (26-27 AUGUST 2017)

RM 490.00

“FE-FEELING PRINCESS SANGAT! 2 HARI 1 MALAM SLEEPOVER SAMBIL BELAJAR SKINCARE & MAKEUP DARI BEAUTYGURU PINKBOXCEREAL!”

.

Best sangat pegi Pinkboxcereal’s Beauty Bootcamp di Empire Damansara. Kita ramai-ramai sleepover dekat duplex suite & belajar full skincare & makeup routine dengan beautyguru Pinkboxcereal dekat Dollhouse pink baru dia! Bila lagi nak belajar depan-depan dengan Malaysia’s No1. Skincare Guru ni kan?

.

My dolls stalk je hashtag #beautybootcampkl mesti menangis nak join punya!

.

Nak tau tak camne program ni berlangsung?

.

#BEAUTYBOOTCAMPKL

TARIKH : 26 - 27 AUGUST 2017

TEMPAT : EMPIRE DAMANSARA

.

Hari pertama: 

Check in petang and relax like a princess (goodies provided in our suite) and waktu malam kita buat full skincare facial routine at The Dollhouse + makan2 + games + pampering session! Yang bestnya, Pinkboxcereal akan ajar skincare yang you all boleh amalkan di rumah nanti!

.

Hari kedua:

Breakfast dulu lepas tu attend makeup class sampaiii 2PM! Kita semua akan dapat produk Pinkboxcereal Cosmetics brand for FREE and dapat belajar macam mana buat makeup look Kim K + Kylie (including kening, eyeshadow, contouring, highlight anddd lip contouring technique!)

.

But overall, nothing serious. Just a very intimate & fun sleepover beauty session with Pinkboxcereal herself!

.

Tau tak apa lagi u dolls akan dapat? Baca bawah ni:

.

1x Empire Damansara Duplex Suite (Shared with 4-6 other princesses)

1x Pinkboxcereal Cosmetics Makeup Set

1x Pinkboxcereal Emergency Beauty Kit

1x Pinkboxcereal Skincare Guide Book

1x Pinkboxcereal Signature Kitty Ears

.

Vouchers and many many more………..!

.

Pinkboxcereal Beauty Bootcamp ni tak accept ramai peserta sebab it’s an intimate event, up close & personal gittew. So kalau korang nak cepat-cepat book kat nombor bawah ni!

.

***UNTUK INSTALLMENT PAYMENT, PLEASE WHATSAPP***

.
KLIK SINI UNTUK WHATSAPP: https://www.wasap.my/60168125240

KLIK SINI UNTUK WHATSAPP: https://www.wasap.my/60168125240

KLIK SINI UNTUK WHATSAPP: https://www.wasap.my/60168125240

.

Jumpa kat sana k dolls!

Customer comments

Author/Date Rating Comment